20 September, 2011

rindu kat blog

Bee leyna at 9/20/2011 10:00:00 PG
Reactions: 
lme nyer x up dte blog ni dah..
bzz sgt la..dah x cukup masa skng ni sedar2 dah lewat
hari ni disebab kan kje dah hbs sempat la nk up dte ckit kan
tpi x tau nk stry ape la..
humm...*smbil buat muka bosan*
skang ni idup mcm hpy skit la..then x serabut mcm dulu dah..
mne x nyer skng ni ade orang tu bru nk belajar berubah
xper kite bgi dye peluang untuk terakhir kali untuk dye buktikan yg dye btol2 nk berubah kan..
ak dah penat nk ngis mcm dulu dah
yg si sindrom tu pon bla2 la ko dari kehidupan ak yg semakin bahagia ni tau..
ak dah x nk kau jadi kwn ak.dah x nk kau ggu life ak
hummm...
ngantok la...nk g tido  sory la entry merapu2 je hari ni kan..he..he





04 September, 2011

formspring.me

Bee leyna at 9/04/2011 01:50:00 PG
Reactions: 
♥<>♥ tnyer bnyk2 pon ak x kesah http://formspring.me/nurhasleyna

Cinta Halal Kami

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Hero mummy cayang

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Cinta cinton zaman muda

Daisypath Anniversary tickers
 

♚AdindaツLeyna♚ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting