05 Jun, 2014

7bulan 2hari😍😍😍

Bee leyna at 6/05/2014 04:52:00 PG
Reactions: 
Alhamdulillah dah msok 7bulan 2 Minggu kandungan ni mula pon dah makin mengembang kaki dah mula bengkak...manja dah makin menjadi2 klu bee xder dekat mula la merengek mcm2😍......sejak jadi isteri and bakal mummy ni bahagia sgt...oohhhhhhh yeehhhhh nk kongsi skit muka tembam ni👶
                                 
📌muka mak buyong tembam bee pon sme cute x kami love u syg


02 Mei, 2014

4bulan sekali pon susah nk updte blog...

Bee leyna at 5/02/2014 09:20:00 PTG
Reactions: 
assalamualaikum...rase lame sgt dah xup dte blog..hehehe mls sejak2 ngndung ni dah melanda la...xtau la knpe jdi mcm ni pembawakan budak ke ape??
alhamduliilah kandungan dah nk msok 6bulan..
selasa ni genab 6bulan..and skng bukan maen lagi kerap sgt pusing dlm perot ni..
hpy..mumy ngn aby sbb baby dah mula gerak2..
bila mumy sembang ngn baby pon dah bagi respon..tu yang hpy
lagi 3bulan mumy dah daoat tgl muka baby sepenuhnya...dpt plok baby...
xsbr sgt...nk tunggu masa tu...
hahahaha....rase skema jab sbb naluri ibu dah dtg adduuhhh...hehehehhe
BETOL ke ni lagi 3 bulan ak dah jdi ibu..
kali ni nk updte tapi xder gambar mls rase nyer nk letak gambar ngah ngandung
ak tau ade org yg xsepatutnyer nk tgk blog ni..
tapi ak xkesah pon ak dah ade kehidupan ak sendiri xperlu rase tergugat ngn spe2....
:):)

17 Mac, 2014

Lepas Rindu

Bee leyna at 3/17/2014 09:00:00 PG
Reactions: 

assalamualaikum wah mmg dah lame sgt xupdte blog ni..bzzz or malasoky boleh pilih HAKIKAT NYER MMG MALAS HAHAHAalhamdulillah ak dah pon selamat berumah tangga haha dan umah ak ade tangga kena la kan.spe yg xfhm wat xthu jer k. SENANG.....hari ni nk share ckit pic kwin kat korang xder la cantik mcm teris tau

oky ade gaya mcm dlm drama x...aiiccchh rindu lak nk mcm ni...

mkn xbpe nk kenyng time ni hummm :(

:)

hai bee..nmpk hansem la..kehkeh

Rase mcm baru jer aku kawin....ha..skng dah ngandung 4bulan alhamdulillah xlme lagi En.E ni bakal jadi abby lakan and ak lak bakal jdi mumy
wah mcm dalam mimpi jer benda ni jadikan..dlu dok berebut sakan sampai lari2 hahahahaha
bila dok ingat balik lawak pn ade nmpk sgt ak ni PRA_MATANG 
tapi inshallah skng berubah skit sejak bakal jadi mumy ni..
biasa la bila pembawakan budk ni ragam laen mcm skit..kejab2 skit belakang la...tidoi pon x lena la..
pastu badan dok sakit2.....xper demi baby mumy sedia berjuang aaccccaiihh wah ayat mcm sekar lak..
oky mak buyung ni nk msok beradu dlu....

Cinta Halal Kami

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Hero mummy cayang

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Cinta cinton zaman muda

Daisypath Anniversary tickers
 

♚AdindaツLeyna♚ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting