13 Oktober, 2012

bufday some one

Bee leyna at 10/13/2012 04:26:00 PG
Reactions: 
selama 5thun ak bersamanya
dan hari ni dah msok 1minggu ak xbertegur dgnnya..
dan seminggu jugak kami putuskan
hubungan sebagai pasangan bercinta
dan semalam 13/10/2012
tarikh hari jdi org yg tersayg
dan semalam ak hnya mampu menangis
dan berharap dye sentiasa bahagia bersama yg tersyg
itu doa ak utk si dia yg bergelar 
zulkhairi bin ahmad

12 Oktober, 2012

kejam tapi itu yg terjadi

Bee leyna at 10/12/2012 02:48:00 PG
Reactions: 
mcm yg korg tau kan
ak kan stdy kat klntan sepadan thai
jdi msti la ak tau skit2 pasl sepadan kan..
tipu la klu ak kte ak xtau lgsung
he..he..
oky berblik pada cerita ak tdi k.
pada semua yg thu..selatan thai kan mg bnyk pergolakan..
sepadan yg ak ddk skng kan
yer la..bnyk peluru sesat..bom sana sni
then bnyk lagi la cite
dan yg terbaru ak dgr..xthu la korg kan
kat golok org ISLAM XBOLEY NIAGA HARI JUMAAT
HUKUMAN UTK YG BERNIAGA HARI JUMAAT IALAH POTONG TELINGA
adooii...
hanya di laksanakan di sepadan thai why??
tu yg menjadi tanda tnya kat fikiran ak
humm klu la ak ddk kat sne..then mak abh ak ni dah la niaga..
mcm ner nk niaga hari jumaat kan
xkan nk jdikan hari holiday lak..
klu org susah pulak..satu hari tu sgt bermkna utk mereka..mencari rezeki
 

AL-Fatihah buat Ameera

Bee leyna at 10/12/2012 02:18:00 PG
Reactions: 
10/10 2012
terkedu ak dengar bila dia kehilngan org yg tersayg
entah ak pon xtau knpe rase mcm tu..
tpi mmg sayu kan bila kite kehilangan org yg syg
tambahan pula dya yg selalu ade
di keliling kita
ya allah tempatkan lah ameera di kalangan org yg beriman
dan bertaqwa
dan semoga soleh dapat menerima dugaan
allah ke atas hambanya
klu ak berada ditempatnya
pasti ak terkedu dan menangis
ya allah..berat ujian nya
kita dilahirkan dgn izin nya dan akhirnya kita kembali kepadanya
itu perjanjian kita sblom di lahirkan ke muka bumi ini
kematian seseorg x mengenal usia 

09 Oktober, 2012

tukar lagu ekot mood

Bee leyna at 10/09/2012 09:30:00 PTG
Reactions: 
ak tukar lagu ekot mood ak skng..skng mood tgh bersedih
entah la..maybe susah nk terima ape yg dah jadi kot..
tpi try utk xterlalu lama bersedih sbb
tkot jejas stdy ak nti
tpi lagi cinta setengah mati ni
mmg selalu ak dengar sbb lirik dlm lagu ni wat ak tersentuh
jarang ak nk updte psl lagu ni..tpi
entah hari ni nk update lak
psl lagu cinta setengah mati ni
di tambahkan dengan mood yg sedang kecewa pulak
 akhirnya kembali sendiri selepas 5thun bersama 
hari jdi dye dah nk dekat tapi ak ttp mcm ni
ak takot sgt klu ak dah xley terima dye klu ade penganti ak lps ni
ak nk kembali bersama tpi xtau mcm ne nk mulakan mastikah ak diam dan biarkan sahaja..ia pergi mencari kebahagian hdupnya
 

berakhir dengan perpisahan

Bee leyna at 10/09/2012 03:41:00 PG
Reactions: 
selama 5thun knl..hamba allah ni..then lst cite..berpisah
humm mula2 tu mmg perit sgt2 nk terima..tpi
klu nk dipaksa pon wt ape kan
klu org dah say no..
tipu la klu hati tu ckp tak syg. tpi inshallah syg boley hilang klu lma berlalu kan
tinggal kenangan
 itu yang ak mahukan
kekal selamanaya
bukan perpisahan yang ku pinta
 



08 Oktober, 2012

Jujur ak tak sanggup

Bee leyna at 10/08/2012 08:54:00 PG
Reactions: 
"oohh ini kisah sedih ku..kau meninggalkan ak..bertapa 
bodohnya ak kerna terlalu berharap pada sesuatu yg blom pasti milik kita"
beribu caya ku tempuh utk melupakan kamu..
tapi ak x mampu menipu diri sendiri..
dan ak hanya mampu membiarkan iar pergi mencari teman yg mampu
membuatakn dia bahagia yg bagaimana dia 
harapkan
13/10/89
ak ttp mendoakan dia bahagia dunia dan akhirat
amin
jujur dlm hati ni xkan penah berubah sygkan dia
itu janji ak walaupon dia pergi meninggalkan ku
 

Trip To Cameron

Bee leyna at 10/08/2012 08:42:00 PG
Reactions: 
Heyy lme dah x updte blog ni
sory sgt2 coz bz sgt skng ni
biasa la last sem..
khmis lepas ak g trip Cameron
lme giler atas bas 9am-5pm bas tu geark mcm siput
pakcik tu asyik nk berhnti mkn..
muka teruja sbb bas ni sgt lambat terima ksih
sampai ja cameron kepala mcm kena putaq..
hampa tau x..skit giler
Esok tu plk strd la kje JKR PROBE
kaji kekuatan tanah..
ni la muka natural beauty x makeup
tau time ni :)
mata pon bengkak sbb xtido lena..tahan sejuk mlm tdi..
tgk sensara jer muka abg mat & fakar angkat jkr probe
memandangkan ak sorg jer girl dlm group ni..jdi tugak ak
ambik data blow
tgk muka begitu tekun sekali..ha..ha..
kami group fst yg siap dlu..he..he
muka hpy abg mat sbb semangat nk hbs kan kje..awl..sbb nk g melantak pulak
ha..ha...
ni la group ak..ha ak sowg jer PRINCESS dlm group
ni
ha..ha..dah mcm cover album..dah
time ni semua dah siap kje nk gerak g minum
dah siap kje time to g shoping syok2
suka2...nk g ladang teh
tgk muka penuh..ha..ha..tembam dah skng..
cantik kan..keindahan ladang teh ni ak suke sgt2
muka sgt teruja kan..kan
msok hari ketiga..time nk balik....dah...
semangat nk g mkn..lapq sgt2 time ni..mkn pagi sblom berangkat pulang naik bas cap kura2
muka teruja sgt2 nk mkn..
tgk tu hoduh tol muka..ha..ha..
ni la team yg join trip g cameron...trip ni akan lagi best klu shril..dpt join..humm :(
ape2 pon thnks a lot puan eyda sbb bwk trip g cameron kali ni



Cinta Halal Kami

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Hero mummy cayang

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Cinta cinton zaman muda

Daisypath Anniversary tickers
 

♚AdindaツLeyna♚ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting