17 Mac, 2014

Lepas Rindu

Bee leyna at 3/17/2014 09:00:00 PG
Reactions: 

assalamualaikum wah mmg dah lame sgt xupdte blog ni..bzzz or malasoky boleh pilih HAKIKAT NYER MMG MALAS HAHAHAalhamdulillah ak dah pon selamat berumah tangga haha dan umah ak ade tangga kena la kan.spe yg xfhm wat xthu jer k. SENANG.....hari ni nk share ckit pic kwin kat korang xder la cantik mcm teris tau

oky ade gaya mcm dlm drama x...aiiccchh rindu lak nk mcm ni...

mkn xbpe nk kenyng time ni hummm :(

:)

hai bee..nmpk hansem la..kehkeh

Rase mcm baru jer aku kawin....ha..skng dah ngandung 4bulan alhamdulillah xlme lagi En.E ni bakal jadi abby lakan and ak lak bakal jdi mumy
wah mcm dalam mimpi jer benda ni jadikan..dlu dok berebut sakan sampai lari2 hahahahaha
bila dok ingat balik lawak pn ade nmpk sgt ak ni PRA_MATANG 
tapi inshallah skng berubah skit sejak bakal jadi mumy ni..
biasa la bila pembawakan budk ni ragam laen mcm skit..kejab2 skit belakang la...tidoi pon x lena la..
pastu badan dok sakit2.....xper demi baby mumy sedia berjuang aaccccaiihh wah ayat mcm sekar lak..
oky mak buyung ni nk msok beradu dlu....

Cinta Halal Kami

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Hero mummy cayang

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Cinta cinton zaman muda

Daisypath Anniversary tickers
 

♚AdindaツLeyna♚ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting