30 Julai, 2013

raya datang lagi

Bee leyna at 7/30/2013 05:15:00 PG
Reactions: 

Assalamualaikum....
Alhamdulillah dah tinggl bpe hari lagi sblom smbut raye 
Dan ini kali ke 6 leyna smbut raya bersama my Fiances 
Alhamdulillah 
Sebut pasal Fiances humm cuma tinggl
Bpe bulan lagi seblom aku bergelar isteri orang.. nervous sgt sbb nk jaga ank org bukan senang 
Jaga ank kesayangan mama abh ni kan
Ni la ank kesayangan mama ngn abh tu 
Hehehehe
hopefully aku akan jdi lebih matang 
Hummm tadi topic raya kan so excited nk bli baju raya Next week 
Humm tema family pink so kna la cri baju pink minggu depan my Fiances kna teman ak g cri bju raya kat jalan tar hehehehe excited 



21 Julai, 2013

STALKER yg sentiasa xbosan bca blog aku

Bee leyna at 7/21/2013 11:10:00 PG
Reactions: 
selamat bersahur..heheheheh
lewat hari ni tido padahal esok kje..hummm
xtau la rase mcm nk updte smting
yg aku rase dah x best nk fikir
yerr la spe suke klu ade stalker
yg selalu bace blog ni untuk tahu ape yg aku buat..
humm perluke???
tak ade ape yg perlu ko bace kat blog aku dah
biarkan aku bahagia dengan kehidupan baru aku sekarang
stay out of my life!!!!!!!
TQ

11 Julai, 2013

minghitung untuk terus bernyawa..hahahaha mmg xderkaitan kan dgn tajuk and cite

Bee leyna at 7/11/2013 07:05:00 PG
Reactions: 
mood: bulan pose hum x sehebat dulu
knpe erk maybe sbb thun ni aku dah berkerja kot
so bnyk tanggung jwb
tdi sbnrnye dah updte blog tapi semua
nk hilang adooii
dah hilang ape yg ak updte
tapi just nk tunjuka pic aku bulan pose
ni muka bulan pose
hummmm bnyk kje kat site tertekan tapi aku ttp kna kuatkan semangat sbb nk jdi yg terbaik kan
nk stry ckit baru ni aku dah g Aeon equine park
thu ak bertembung dengan spe mis E
rime tu ngah pilih barang kat watson
so dok sebok pilih barng tiba2 mera dtg ckp "eehh E ade kat sni ngn mum dye
ak pon ckp la..mne????
mls nk bertembung dgn dye so aku wat keputusan bla jer dari stu
knpe mkin ak nk jauh and buat life sendiri
makin dekat lak ak ngn suasana ni
xper mulakan life yg sempurna
hehehehehehehe
oky buby


Cinta Halal Kami

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Hero mummy cayang

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Cinta cinton zaman muda

Daisypath Anniversary tickers
 

♚AdindaツLeyna♚ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting