24 Jun, 2015

LAGI_2 pasal Adam..

Bee leyna at 6/24/2015 01:57:00 PG
Reactions: 
                                                       سْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 

Assalamualaikum.......

alhamdulillah dah masok puasa ke 7 hari ni...kandungan ak pon dah masok 32weeks hopefully adik jgn la kuar awal tau ekot due yer sayang cian kat mummy nk raya baju semua dahg tempah hehehe
ank ak yg ketot tu bukan maen semangat nk raya awal2 lagi dah bli baju raya...tahun ni adam jgn lupe kutip duit raya tau..
Gaya tu dah ade tu hansem boy mummy ni dah makin besar...la tiap hari mummy tgk adam membesar...xsabar la nk tunggu adik adam kuar so nti adam ade la kawan kan...jangan buli sudah la hehe





Klu org tnye knpe ak suke post pasal ank ak..lantak la ak xkacau ko pon kan..so ddk sane senyap2 k.







11 Jun, 2015

post buat buah hati mummy

Bee leyna at 6/11/2015 02:39:00 PG
Reactions: 
                                                       سْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 

Assalamualaikum.......

pejam celik ank mummy dah semakin membesar la....mummy dah lme x updte blog ni...nk cite psl hero kecik mummy ni...adam dah nk msok 11bulan adik lak dah 30 weeks 2 day alhamdulillah rezeki pon semakin cerah aby sejak kje kat tempat baru ni kite x mcm dlu lagi...mummy happy sgt skng ni...bila ingt ape yg kite hadap msti sedih....
hero kecik mummy tu dah pandai nk pungah rumah aiissshh mummy ni dah mcm petir kat umah sayik bising kat adam hahaha kdg2 mummy gelak balik sbb mummy baru rase mcm mak mummy dlu selalu bising bila rumah bersepah2 hahaha.....tapi adam xley buat mummy marah lame2 sbb adam akan buat muka comel tiap kali mummy nk marah adam....pandai erk..lepas ni dah ade adik lagi  eriah la rumah kite....dengan adik lagi..adam lagi mummy x sabar nk hadap keadaan itu sbb semua tu pengalaman manis bagi mummy...


ank mummy yg manja jer

semakin membesar dan jadi ank yg terbaik utk mummy dengan aby k.

30weeks 2 day adik keluar ekot due tau..hehe

happy fmly...lovely husband

02 Mac, 2015

Air mata seorang IBU

Bee leyna at 3/02/2015 01:31:00 PG
Reactions: 

سْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم  


 Assalamualaikum.......
 
  Semalam ank kesayangan mumy dah wat air mata mumy mengalir mcm air terjun....
mumy mtk maaf sgt2 mumy x sengaja nk tinggl adam sorg atas kali.....bila mumy g ambik tisu basah tetibe dgr kuat dentum....mase tu tuhan jer tahu mumy punya takut...bila tgk adam dah ade kat bawah nagis teresak2 hummmmmm...mumy terus pelok adam..mase tu aie mata dah xdpt nk tahan mumy ngis..sbb tkot..lame jugak ank mumy ngis...mungking+terkejut....mumy jnji xkan tinggl adam sorg2 lagi lepas ni....aby time tu dah pandang xpuas hati kat mumy smbil usap pale adam....mumy ngis sampai bengkak mata mumy smlm tersedu2 mumy......pape pon mumy nk adam tahu yg mumy mmg sayangkan adam sgt2..maaf syg sbb sakitkan syg smlm....

23 Februari, 2015

Untuk ank mumy..

Bee leyna at 2/23/2015 12:51:00 PG
Reactions: 
Assalamualaikum
Mumy nak jadi yg terbaik untuk Aby and cheeky boy mumy

 Bila salah sorg dari kesayangan mumy ni sakit msti mumy la org yg paling risau...sanggup tahan mata sbb nk yg terbaik untuk org yg mumy syg....
Bee walaupon bee tgk mumy ni bila b demam baby wat biasa jer tapi hakikatnyer mumy la org yg paling risau...maaf sbb mumy ni x pandai nk tunjuk....kasih syg mumy.
mumy akan cuba masak ape yg bee suka walaupon mumy ni xla pandai masak mane pon
mumy thu bila mumy masak selalu tertawar yer la mumy takut letak garam tapi nasib la b ni jenis faham mumy tu yg mumy sayang tu
anak kesayangan mumy selalu wat mumy ketawa..thnks sayang..mumy xjemu nk tgk sayang membesar,,tiap saat mumy kat ofc ingt kat ank kesayangan mumy ni walaupon balik nti boley jumpe jugak kan..hehehe m
terima kasih sgt bee sbb tlg mumy jaga si ketot kite ni bila mumy x siht...

untuk mumy yg penting dalam hidup mumy en.zulkhairi bin ahmad..muhamad adam amsyar...fmly yg tersayang and fmly mertua yg sentiasa ambik berat ngn fmly kecil kami ni..terima kasih semua....love u all

Dunia Mumy&Aby

Bee leyna at 2/23/2015 12:23:00 PG
Reactions: 
Assalamualaikum...

 Bulan ni banyak btol dugaan...tapi alhamdulillah semua nya dah kembali normal..
adam pon dah sht ckit walaupon xder la baik btol tapi oky la dri sblom ni...mumy btol2 risau time adam kena tahan ward tu...yer la ank kesayangan kan..msti la mumy ngn aby risau..tapi yg mumy kagum ngn adam ni walaupon sakit tapi ttp kuat sentiasa nk senyum jer...jomm kongsi ckit gambar Cheeky boy mumy   


takot mumy tgk buah hati mumy ni....Adam amsyar kena kuar yer sayang..
menangis ank mumy sbb mumy bancuh susu adam lambat yer..sabar yer..cyg..
ni la muka ank mumy bila dah sihat..yeeehhhh alhamdulillah ,mumy pon senang hati

buah hati mumy ni..dunia & akhirat....jadi ank yg soleh yer sayang





20 Januari, 2015

♔Tuah Ayam nampak di kaki Tuah manusia???nmpk ke♔

Bee leyna at 1/20/2015 01:12:00 PG
Reactions: 
Ala tajuk tu cuma gimik jer...nk suh korg Fikir ckit hehe....
kan?????
Btol ape kite ni sebagai manusia kdg2 xthu tuah kite tu bila....
tapi bila selalunya kita bertuah mula la....dah jadi lupa diri
ckp nk megah jer..mcm la yg ko tu xkan jatuh ke bawah "ni bukn entry untuk lepas geram tau"
cuma bercakap....
bersyukur sgt bila masa kita dibawah dan saat kejatuhan ade rezeki yg menyelit
dtg alhamdulillah harap semua yg di beri akan berkekalan...
bila nk cite psl kite di duga dengan ujian allah ni.....kita x menyangka bila kita nk di uji kan
mcm ak sendiri...lepas jer ak hbs pantang ak letak surat kat cmpny lme sbb ak dpt kje tempat baru and lagi dekat ngn umah sbb time tu fikir semua ni utk ank..tapi kita hnya merancang jer kan...allah yg tentukan jalan hdup kita...nk dijadikan cite tetibe cmpny TINGTONG tu cll ak ckp mtk ak msok JANUARY 2015...Gilerrrrr ke ape time tu baru Bulan 9 2014....hbs 3bulan lagi ak nk buat ape???
mne ak nk congkel duit belnje??laki ak bukan Bos kilang Duit..hadoi time tu nk ngis guling2 ja...
nsib kak ak ade dye bagi semangat and xlupe jugak la laki ak hehehe..kang dye bace kecik lak hati ckp ak xsebut nma dye..."ok bee baby dah sebut nama b kay" akak ak ckp
"angah knpe ko x niaga jer....lagi senang boley la tgk adam smbil niaga"
time tu otk ak ni dah jadi sempit sgt xley nk fikir ak ckp nk niaga ape..
modal xder kedai xder...ha punya la sempit otk ak time tu...kehkeh
"along ak ckp...ko niaga la on9 modal along ley bagi ckit"
alhamdulillah time tu baru hati tenang ckit...nsib ade kak....
so kat situ la ak plan2 niaga...sampai skng alhamdulillah makin ramai kenal 
ADAMHAWA BABYSHOP..ak niaga dengan harga mampu milik sbb ak pon seorang pengguna
tu la org kate rezeki ank....adamamsyar ak tu banyak bagi ak satu keluarga rezeki...
dye la intan dlm rumah ak...paling berharga...
nk dijadikan cite ak melapok kat umah sampai la adam tu umur 4bulan baru ak mula kje tpi selama ak xkje tu alhamdulillah la
ade jer duit ak utk blnje sbb ak niaga kan...
lepas tu ag g interview admin yg menariknya belakang umah ja mmg hbs dekat la..sabtu ahad la cuti alhamdulillah sgt tu nama nyer rezeki..Tuah ayam nampak di kaki tuah ak...nmpk bila lme bertapok kat umah hehe...
oky enty ak kali  ni tnpa gambar sbb dah nk hbs wktu ofc xsempat nk msok gambar laen kali la ak msok gmbar....salam...

15 Januari, 2015

Rezeki Tahun Baru 2015

Bee leyna at 1/15/2015 01:01:00 PG
Reactions: 
Bismillahirrahmanirrahim....
dah lme xupdte blog ni hehe xthu
maklum la sejak jadi ibu ni bz sesangat hehe...sblom tu mumy adam nk 
terus membebel nk perkenalkan la ank kite
 ni la ank kesayangan mumy ngn aby Muhammad Adam Amsyar
permata kami satu fmly..alhamdulillah skng dah nk msuk 6bulan
semakin sehat membesar...tgk tu muka bukan maen hppy lagi bila ngn tok wan kesayangan
Rezeki 2015 allhamdulillah adam dpt adik sorg lagi insyallah baru nk masok 2bulan rasanya
klu org tnye xkesian ke kat adam????
jawapan angah hummmm..mmg kesian tapi ni kan rezeki allah klu kite buang lagi kesian xpsl2 tambah dosa kan???
 kami bahagia bersama walaupun dugaan allah tu banyak tapi setia tu yg penting
hehehe klu taip tu ikut kata hati jer..
penghujung tahun 2014 banyak dugaan allah..ak berhnti and nk keje kat tempat baru lst2 tempat baru tu leh lak ckp msok thun depan 2015 xpasal nk kena tunggu 3 bulan ddk umah goyang kaki
mmg xla cian kat Ejoy kami bukan ank org kaya gaji sampai 10k sebulan
tapi tu ujian allah ak ni punya nk kje niaga la jugak slow2 alhamdulillah skng ni dah berjinak2 niaga brg baby adamhawababy shop boley la ckit2 tambah..tapi lepas 1bulan ddk umah dpt gak ak kje dekat ngn umah xsmpai 10 mnt dah sampai sabtu ahad cnfm cuti xyh nk pening fikir nk berjalan hehe
 
nk kongi ckit video ank 
oky la dah hbs wktu kje ni kat umah mmg xsempat nk updte blog ni so kat ofc jer la sblom balik...nk updte pon..

~senyum xbermakna bahagia
~menangis xbermakna sedih



Cinta Halal Kami

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Hero mummy cayang

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Cinta cinton zaman muda

Daisypath Anniversary tickers
 

♚AdindaツLeyna♚ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting