24 Jun, 2015

LAGI_2 pasal Adam..

Bee leyna at 6/24/2015 01:57:00 PG
Reactions: 
                                                       سْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 

Assalamualaikum.......

alhamdulillah dah masok puasa ke 7 hari ni...kandungan ak pon dah masok 32weeks hopefully adik jgn la kuar awal tau ekot due yer sayang cian kat mummy nk raya baju semua dahg tempah hehehe
ank ak yg ketot tu bukan maen semangat nk raya awal2 lagi dah bli baju raya...tahun ni adam jgn lupe kutip duit raya tau..
Gaya tu dah ade tu hansem boy mummy ni dah makin besar...la tiap hari mummy tgk adam membesar...xsabar la nk tunggu adik adam kuar so nti adam ade la kawan kan...jangan buli sudah la hehe





Klu org tnye knpe ak suke post pasal ank ak..lantak la ak xkacau ko pon kan..so ddk sane senyap2 k.







Cinta Halal Kami

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Hero mummy cayang

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Cinta cinton zaman muda

Daisypath Anniversary tickers
 

♚AdindaツLeyna♚ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting