22 Jun, 2011

cerita CinTa

Bee leyna at 6/22/2011 10:25:00 PTG
Reactions: 


heyy..
korang semua penah terfikir x..selama ni..life kitre semua bnyk kenangan dengan lagu2.. mcm ak sendiri pon bnyk cite cinta ak berkaitan ngn lagu semua tu jadi kenangan ak..tmbh2 lak bila ak drv sowng2 kat radio psg lak lgu2 kenangan ak tu.. aduhai..sayu jer jadi nyer then yg hpy tu...buat ak senyum sendiri he..he.. korang msti ade gak lagu kenangan mcm ak kan??

 hum lagu yg jadi kenangan kat ak..:
<3 lgu ni time ak sklh fm5 he..he..Sheila on7 tpi tajuk ak lupa lerr
 <3 kat ikm lak bnyk lagu kenangan 
 :ak lah kekasih mu 
:demi waktu 
:kenangan terindah 
kekasih gelapku 
time stdy kat gmi xsempat nk kumpul lagu sbb bzz
 kat kktm sempat la sbb time tu..hmba allah tu sempat la curang kan dye bgi lagu kat ak.. 
:one in a million ne yo 
:kehilangan 
:pasti kau gila 
:hati yg kau sakiti 
tanpa mu 
Tgk bnyk x lagu kenangan ak..tu x kira yg mne ak dah lupe he..he.. tiap lagu tu semua ade sebab nyer..ade yg maybe ak x kan penah lupa..                      
 
tiap yg terjadi dlm life ak mmg berat klu nk ingt tambahan hadir wanita2 yg x di undang dlm hidup ni muka x hodoh tapi perangaihodoh geram bila ingt semua tu.. 
jadi kepada wanita2 tu g la terbang bermbus jauh2 dri kehidupan kami ak tau korang dah smbug stdy tempt laen yg ko ade kedudukan ko sendiri  jadi xyah la nk 3G ak nk thu ape ak buat yerr... ak bukan artis.. oky..sudah2 la....
aDindaLeyNa

20 Jun, 2011

sabtu bersama mereka......

Bee leyna at 6/20/2011 09:21:00 PG
Reactions: 
ini ak...yg mmg laen dri 2 lagi BFF ak ni...watak pon laen
ni fatin..hum klu tgk dye ni laen ckit..tgk pon knl kan eza dri ak
yg bwh ni syera..dye awex comey syg korng semua

sakit hati

Bee leyna at 6/20/2011 09:13:00 PG
Reactions: 
agak la ak dah x up dte blog ni...
bersawang labah2 dah ley buat kampung kat blog ni
we~~we~~
hum..ak xthu la...ak suke sgt mengodek2 smpai
jumpa smting yg buat ak naik hantu
pagi tu ak x sengaje nk godek2
lst2 terbce stu minah ular hitam bi nyer blog..peh stry baik punye
psl BF ak..ape kess?????
kay mmg ko stil sedar dye bukn milik ko tpi plz..
zyh mintk simpati or mempertikaikan la..
ak naik nympah...jab2 biar ak mabik entry tu tunjuk kat korang

glitter-graphics.com
tersentap...
erm, ari ni aku dtg Banting, uma mak cik aku coz anak kesayangan aku si Ilman uh demam trok,
ermm.. mmg kesian la kalu tgok keadaan die..
smpai kn menggigil..
n bnda yg wat aku tsentap is...
mase aku tgah brg nk tdokn die uh die tye aku..

" Kak Nina,abg E x dtg ke? "

perrggghhhhhh... mmg aku tsentap gile la babe, x sangke die masih ingat..
aku nk wat cm ne,,
da die mmg close ngn E uh..


act, MR.E ni ex bf aku, n die close sgat ngn ilman..
ilman ni kalu da jmpe MR.E, aku pown die lupe,
asyik sgat ngn abg E die uh..
ape yg aku mmpu jwab...


"abg E keje la syg.. nnt die dtg ek"

erm.. tah smpai bile aku nk tipu kat dak kecik..
nk explain pown,
he just 7 years old..
mane la pham sume yg sbnarnye jd..
erm..
ntah la, mati kutu aku jd nye..

act, aku sendiri pown, byak lg yg aku x ingat ttg MR.E ni..
byak lg memori aku yg x dtg blek..
but kalu ikutkn cite Mr.Afiq, (bff aku)
die mmg close gile ngn whole family aku..
tmasuk la, tok ayah aku..
haish.. susa nye,,,
kdg2 aku sndri pown x pasti...
same ade aku nk memori uh dtg blek or x????



P/s : Ilman, kak nina mtk maaf ek tpu ilman n bg hrapan palsu.. im truly sorry....
0 COMMENTS





ARRRRHHHH BENCI AK...

15 Jun, 2011

cer CITE..

Bee leyna at 6/15/2011 10:24:00 PTG
Reactions: 
lme dah x updte blog ni...
hum hri ni mls nk membebel la..
nk tunjuk pic time2 cuti ni la..we~~we
g holidy...untung la..










































bye

Cinta Halal Kami

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Hero mummy cayang

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Cinta cinton zaman muda

Daisypath Anniversary tickers
 

♚AdindaツLeyna♚ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting