20 Mac, 2012

jom cite

Bee leyna at 3/20/2012 07:22:00 PTG
Reactions: 
seriously lme giler ak dah x updte blog ni
sawang2 dah mula singah kat blog ni
bukn setakat sawang tetamu2 yg x diundang pon dah pandai nk...cmnt2..kat cht box tu
maklum la.....kan..open..
story kali ni bnyk tau..tpi kite cite stu2 kasi faham la yerr
  • ak x faham dengan org yg suke menunjuk..seolah2 dye ni ank org kye...pakai barang mewah..klu btol kau tu kye xpyh tunjuk2 sgt..xder spe nk tgk pon..klu setakat sorg bercerita ak x kesah ni lebih dari sorg..tiap kli updte statement msti nk yg bjet2 org akan kate dye wwwaaaahhhh kye nyer dye..isssssshh..ak ade jer kwn ngn ank dato...tpi ak tgk ank dato tu xder pon perangai menunjuk..biasa jer..biasa la org kan klu dah bjet good2 tu msti la...nk tunjuk tiap ape yg ade...kaktipah oiii..orr pakmat..xyh nk tunjuk sgt.....
lps ni msti ade mai cmnt kat cht box ak tu kan???he..he..ak dah tau pon...mls nk layan..
ak xperlukan la..kwn2 kau nk stalker kau...hottt ker kau...mmg x la beb..

Cinta Halal Kami

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Hero mummy cayang

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Cinta cinton zaman muda

Daisypath Anniversary tickers
 

♚AdindaツLeyna♚ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting