29 Jun, 2013

new pic

Bee leyna at 6/29/2013 09:13:00 PG
Reactions: 


11 Jun, 2013

Wedding OH Wedding

Bee leyna at 6/11/2013 09:55:00 PG
Reactions: 

nite..wwaaahh mlm2 nk updte bloghum xtau la nk story ape..lagi pon skng sgt bz ngn kjeeverytime balik kje msti penat then teros go to sleepnk updte blog wedding mamat pon dah xsempatsory mamat...actually sebelum lupa nk ucapkan congatulations jom updte ckit picture

time ni dah clear_up 

cousin khayree yg cute semuanyer


nmpak x muka mcm bini org dah ade ckit..hahahaha

si cantik..

ambik ckit aura mamat kwin ni hehehe..coz 22/11/2013 tarikh keramat aku lak

on the way balik umah

wedding rahman tahniah man aku doakan bahagia sampai ke anak cucualhamdulillah two weeks ago aku sempat jugak nk g kenduri kawan2dengan harapan korang bahagian and dtg la wedding aku ntioky lah korag doakan ak dapat mencapai matlamat rumah tangga inshallah :)

Cinta Halal Kami

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Hero mummy cayang

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Cinta cinton zaman muda

Daisypath Anniversary tickers
 

♚AdindaツLeyna♚ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting