20 Oktober, 2013

♀Lelaki Vs Perempuan♂

Bee leyna at 10/20/2013 10:41:00 PG
Reactions: 
Assalamulaikum..
hahahaha back to normal la..jgn nk sedih lme2 xelok
hari ni der something yg jdi...ak xtau lak boleh ade lelaki yg mcm tu erk..
hahahahaha 
siap nk bagi amaran kat ak..hello spe kau nk bagi amaran kat ak
klu tgk dri rupa...tuuuuttttt.......
tapi...humm ak cnfm dye stalk punya la blog ak ni..
sbb tu mmg kerja mereka...xblog ak..fb ak...hummm
cian kan org yg sejenis mcm tu..
pastu mengunakan alasan kwn check...
alahai cara lama la....bf and gf oiii..
nympah lak ak tgk bjet sgt tu,,,
hehehehe
jgn ggu hdup ak la jntan oiii
nsihat la gf ko tu..ckit yerr
jgn stlk ak..xmeranik btol perangai tu whawhawha

32 Hari...hummm╭(╯ε╰)╮ 

Bee leyna at 10/20/2013 10:24:00 PG
Reactions: 
assalamulaikum.mlm ni sunyi jer bila
along dah balik pahang..
32 hari membawa 1001 jawapan knpe ak mcm sayu nk menghadapi semua ni
sbb xnmpk kebahagian dlm perhubungan hummm btol ke ape yg ak rse ni
atau ini dugaan dlm perhubungan...harap doa ak dpt mengukatkan perhubungan ni..
tiap kali taip blog msti nk sedih knpe????
jgn nmpk kita lemah...teroskan kehidupan..xpyh nk sedih
pada org yg xhargai kita...sbb mungking org tu hanya mahu uji atau mmg mahu lihat kita
teros menangis..itu kehendak nya kita perlu kuat sahaja..
bercintalah lah dengan org yg benar2 mencintai kita
bukan bercinta dengan org yg kita harapkan cinta nya
moga allah tu adil dlm tiap apa yg di uji kepada ku..

senyuman masih perlu dlm kehidupan aku
aku selalu harapkan dia dapat mengubati 
semua luka di hati tetapi ternyata harapan
xkan dpt ak rasakan..hummm


19 Oktober, 2013

♔motif krek..krek♔

Bee leyna at 10/19/2013 11:34:00 PG
Reactions: 

assalamualaikum lme dah ak xtry nk updte blog 
hummm nk kata bz sgt xjugak tpi mood tu main peranan penting
dlm nk menaip ni maklumla
klu taip dlm  keadaan emosi mcm2 ak tulis nti takot nanti timbul

CONTROVERSY....lak kan
so ak take time la nk create blog pon kan
walaupon ak thu xder la glmor mne blog ak ni kan heheheheh
minggu ni mcm2 yg menimpa ak xthu la mungking ini peringatan alllah supaya ak
beringat kepada dia..
biasa la nama manusia mne boleh lari dri kesilapan
apa yg jdi inggu ni bnyak mematangkan ak walaupon ade yg kate kat ak..
"eeehhh yer ke????ak tgk sama jer"
ade ak kesah ak thu ape ak buat
asalakan masih baik..walaupon mulut ak ni kdg2 x dpt nk kawal
biasa la alat kawalan hilang hehehehe
nmpak xyg ak xder story sebenarnye heheheh
tapi ttp nk menaip kan
bnyk sebenarnya yg ak nk tulis tapi x tertulis
sbb nk jaga hati bnyk pihak
tapi mana yg ak x jaga hati tu ak mmg x nk jga hati ko pon
wat per ko bukan sapa2 bagi ak

setiap yg terjadi ak jdikan ia pengalaman
belejar dari kesilapan dan mematang
kan diri ak..doakan ak bahagia kemudian
hari inshalllah


30 Julai, 2013

raya datang lagi

Bee leyna at 7/30/2013 05:15:00 PG
Reactions: 

Assalamualaikum....
Alhamdulillah dah tinggl bpe hari lagi sblom smbut raye 
Dan ini kali ke 6 leyna smbut raya bersama my Fiances 
Alhamdulillah 
Sebut pasal Fiances humm cuma tinggl
Bpe bulan lagi seblom aku bergelar isteri orang.. nervous sgt sbb nk jaga ank org bukan senang 
Jaga ank kesayangan mama abh ni kan
Ni la ank kesayangan mama ngn abh tu 
Hehehehe
hopefully aku akan jdi lebih matang 
Hummm tadi topic raya kan so excited nk bli baju raya Next week 
Humm tema family pink so kna la cri baju pink minggu depan my Fiances kna teman ak g cri bju raya kat jalan tar hehehehe excited 



21 Julai, 2013

STALKER yg sentiasa xbosan bca blog aku

Bee leyna at 7/21/2013 11:10:00 PG
Reactions: 
selamat bersahur..heheheheh
lewat hari ni tido padahal esok kje..hummm
xtau la rase mcm nk updte smting
yg aku rase dah x best nk fikir
yerr la spe suke klu ade stalker
yg selalu bace blog ni untuk tahu ape yg aku buat..
humm perluke???
tak ade ape yg perlu ko bace kat blog aku dah
biarkan aku bahagia dengan kehidupan baru aku sekarang
stay out of my life!!!!!!!
TQ

11 Julai, 2013

minghitung untuk terus bernyawa..hahahaha mmg xderkaitan kan dgn tajuk and cite

Bee leyna at 7/11/2013 07:05:00 PG
Reactions: 
mood: bulan pose hum x sehebat dulu
knpe erk maybe sbb thun ni aku dah berkerja kot
so bnyk tanggung jwb
tdi sbnrnye dah updte blog tapi semua
nk hilang adooii
dah hilang ape yg ak updte
tapi just nk tunjuka pic aku bulan pose
ni muka bulan pose
hummmm bnyk kje kat site tertekan tapi aku ttp kna kuatkan semangat sbb nk jdi yg terbaik kan
nk stry ckit baru ni aku dah g Aeon equine park
thu ak bertembung dengan spe mis E
rime tu ngah pilih barang kat watson
so dok sebok pilih barng tiba2 mera dtg ckp "eehh E ade kat sni ngn mum dye
ak pon ckp la..mne????
mls nk bertembung dgn dye so aku wat keputusan bla jer dari stu
knpe mkin ak nk jauh and buat life sendiri
makin dekat lak ak ngn suasana ni
xper mulakan life yg sempurna
hehehehehehehe
oky buby


29 Jun, 2013

new pic

Bee leyna at 6/29/2013 09:13:00 PG
Reactions: 


11 Jun, 2013

Wedding OH Wedding

Bee leyna at 6/11/2013 09:55:00 PG
Reactions: 

nite..wwaaahh mlm2 nk updte bloghum xtau la nk story ape..lagi pon skng sgt bz ngn kjeeverytime balik kje msti penat then teros go to sleepnk updte blog wedding mamat pon dah xsempatsory mamat...actually sebelum lupa nk ucapkan congatulations jom updte ckit picture

time ni dah clear_up 

cousin khayree yg cute semuanyer


nmpak x muka mcm bini org dah ade ckit..hahahaha

si cantik..

ambik ckit aura mamat kwin ni hehehe..coz 22/11/2013 tarikh keramat aku lak

on the way balik umah

wedding rahman tahniah man aku doakan bahagia sampai ke anak cucualhamdulillah two weeks ago aku sempat jugak nk g kenduri kawan2dengan harapan korang bahagian and dtg la wedding aku ntioky lah korag doakan ak dapat mencapai matlamat rumah tangga inshallah :)

29 Mei, 2013

sayang kamu selamanya

Bee leyna at 5/29/2013 03:47:00 PG
Reactions: 
hari ni mcm nk mengimbau kembali semua gambar bersama..
amboi ayat..hahahahaha..
bnyk jugak rupanya pic bibik cinta 
hahahaha b wat2 muka comel kat sni pulak
at putrajaya bby sentiasa sygkan bee
time g holiday kat pulau langkawi with my love
hahahaha tempat yg sma....
 ni gambar time umur keremajaan lagi.....
amboi b nmpak kurus pulak kat pic ni???
cinta setengah mati
pejamkan mata ku di dalam..bla..bla..bla
berat ke bby x kan...hahahahahaha muka jgn sensara sgt la yunk
muuuummmm

hahahah sumpah kelakar ade org nk wat iklan lak...addooiii
dua2 ade masalah mulut
bee jom msok....hahahahaha
love u
rindu nk rambut panjang
tgk ni dah rambut pendek
rindukan kamu
2010
<3
 muka sembab
sengetkan kepala ckit
PD

pengang kuat2 jab lagi jatuh bby
sayang kamu
nti tima masanya bee kita dukung anak sendiri pulak..rancangan thun depan inshallah
selamat bersatu dan akan pertahankan walaupon wujud ko dlm hdup aku,....berambus kau SAKA
with mama bee heheheh menantu kesayangan
dah cukup2 nti kite letak bnyak2 lagi..skng ni jer yg sempat nk msokan





















28 Mei, 2013

Permulaan segala cerita

Bee leyna at 5/28/2013 07:03:00 PG
Reactions: 
salam..dah lme x updte blog kan...nk thu knpe??
sbb bz stdy then now dah hbs stdy ley la...
alhamdulillah kje dah pon dapat walaupon gaji xder la mcm di impikan tapi
yg penting pengalaman klu xder pengalaman mcm mne nk cri kje laen kan
so aku dah ade kje sebagai "Technical Assistant" at Teamcoat 
so skng ni nk strd cite dari yg mne..
oky cerita ape yg jdi utk hari ni
hari ni mood bos mcm petir semua org nk di sambar termsok la aku
hummm dah tu aku x ckup tangan ngn semua kje
sementara nk kena hantar g putrajaya then lepas ni dah ddk putra jaya lak
pln aku...lps kwin nk ddk kat area seri kembangan sbb nyer ley la g kje x jauh sgt :)
tapi ade smting yg x buat aku tenang dengan kehadiran pompuan yg "F" aku ade nma baru utk dye drama..
nk thu knpe sbb bnyk sgt nk wat drama..ko fikir aku xthu yg ko sedang berdrama mmg ko ni stok pompuan yg mcm aku penah ckp....tttttooooottttttt...
nme jer mak tu pengetua sekolah tapi ank mcm xder M_R_A_ "oky penuhkan ayat itu sendiri"
bila aku fikir balik knpe la nk ambik hak aku..sbb ko jenis x senang ngn kebahagian org laen
so ko xkan aman bila aku dapat hak aku kembali dah la pompuan bwk2 berubah ko x cantik mane pon so....mcm ND oooohh tidak ade pon iras2...ND balik g tukar hidung and kening sifu Tonga tu dlu...aku thu ko dok stalker aku so mmg aku nk ko bce 

16 April, 2013

Nak Menjawab soklan psl ank KEDUA DLM FMLY

Bee leyna at 4/16/2013 09:10:00 PG
Reactions: 
Ahhhh..assalamualaikum...kite kan org islam kna la bgi salam
so spe yg bce blog ak yg ni jgn lupe jwb salam
so cite skng ni ak nk stry psl ape yg MR.E tu pos kat
FACEBOOK  ak..hehehehe
bukan smting yg nk bawak ke arah gaduh la....
ape yg di pos kat facebook ak tu ade jugak yg kna ngn perangai ak
90% same la..hehehehehehe
ANAK MANJA EMAK ♥
sebab apa-apa pun mesti dia akan diutamakan oleh ibu. ^^
:mmg la sbb kite syg mak kite so kite akan utamakan mak kite termsok la bakal mak mertua so kepada
bakal suami ku yg bakal jdi suami ku bulan 22.11.2013 ni jgn risau bby syg mama jugak
ANAK DEGIL
Anak kedua dikatakan lebih
degil, keras kepala dan tidak mendengar kata. semua dia aje yg betul.dlm ramai-ramai adik beradik dia aje yg KETEGAQ.kemahuan dia

kuat.kalau buat sesuatu sungguh-sungguh.kalau tak nak tu, tak nak lah

jawabnya, boleh dipujuk tapi
selalunya tak berapa jalan.

:mmg mmg pon sbb nyer kna la ade pendirian sendiri xkan semua nk ekot org..tapi klu bby terlalu terlampau bby mtk maaf tau syg..
TAK PANDAI PUJUK
memang anak no 2 ni dia tak
pandai pujuk makwe or pakwe dia. (ciannn)
:tu ak ngaku mmg ak x reti pujuk org entah knpe dari dlu lagi dah humm walaupon dah usahakan utk pujuk org
takot org tu tambah sakit hati lak ngn ak hehehehehehe..
so kepada MR.E bnyk2 bersabar yer
BERCINTA
dia kalau bercinta, sangat setia.sanggup berkorban. :D
hahahaha tu boley dikatakan la sbb bnyk ak berkorban selama 6 thun..so kna la hargai ak
HITAM / PUTIH
Apa yg dikatakan semua dipegang.kalau
hitam, hitam lah kalau putih, putih lah.degil tak boleh toleransi.
hummm jab nk fikir...hahahahahahaha MAYBE
HATI
Anak no 2 ni juga nampak aje
keras.tp hati dia lembut.SATU lagi pe'el dia.dia tak boleh ditegur.
mmg hati ak sgt lembut..walaupon luaran ak ni kasar jer..tapi dlm hati ak...ni
ak cepat tersentak..and klu di tegur akan terasa..tapi don't wry..kejab jer tu
BERDIKARI
Very independent.memang betul.tp kalau terlebih
independent pun payah.mudah bergaul.very take care.
humm peramah tu kan penting

ARAHAN
Anak no 2 ni juga dia payah nk terima arahan.dia lebih suka buat hal sendiri pendek kata tak boleh kerja ngan orang.
hahahahaha ade jugak kadang2 ak mcm tu....ha ni mmg kna berubah klu x rosak diri
PEMAAF & CARING
tidak dinafikan anak no 2 ni pun
pemaaf dan caring.TAPI awas jangan bagi diorang marah kalau diorang marah faham saje lah.
mmg..ak mudah nk maafkan org.....tapi ade hmba allah yg sampai skng ak xley nk maafkan..tapi abaikan..ak updte blog ni bukn nk cite psl dye
PAKAIAN
Nak semua up to date.semua nak kemas.
ooppppsss sory ak bukan ank org kaya..so aku akan pakai yg mne ak selesa and yg ak mampu
xperlu nk menunjuk pakaian yg mahal2 klu poket kosong
tapi ak x la hulu sgt yg mcm ne org penah katekan kat ak....ak kampung oopppsss plz la..
oky ak dah menjawab semua soklan yg di atas....
so skng dah ngntok nk msok tido dlu salam

08 April, 2013

kembali bertulis dan meluahkan

Bee leyna at 4/08/2013 08:09:00 PG
Reactions: 
malam di mulakan dgn assalamualikum
amboii ayu jab rsenyer..alhamdulillah
lme jugak dah x updte blog...bukan
bz tapi mls kah..kah
fst sekali nk ucpkan takziah kat ayah acap yg kembali ramatullah 
pada minggu lepas
dan secara kebetulan lah ak dah g ke melaka
with my love alhamdulillah sekali lagi capital E dan back to normal
ape pon ak harapkan sgt capital E ni berubah sepenuhnya
sebagai seorang suami
inshallah :)
oky2 bck pada cite asal k.
lps ddk umah arwah...akmi gerak la..
g bandar melaka jalan jer la...
ha ni kat pekan melaka:)
benda yg terinda bila sentiasa bersama dia walaupon kdg2 ak kna bnyk berthan dan capital E perlu bnyak
bersabar sbb ak ni degil
tapi yg penting jgn wujud org 3
ade lagi pic kat tpg pon x sempat updte
ni kat muzium Taiping
mengharapkan sentiasa ada bibik cinta dlm perhubungan
ak xboley tipu diri sendiri uyk katakan x kecewa dgn apa yg jdi sblom ni
tapi ak cuba untuk berubah dan jdi yg terbaik :)



20 Mac, 2013

hanya mampu menagis

Bee leyna at 3/20/2013 07:17:00 PG
Reactions: 
selama ak hdup xpenah lagi ak rse skit mcm skng
semua yg ak buat semua bermslh..termsok kje ak
hummmm nk mengis ak dah x mampu
hati dia bukan lagi mlik ak..
lepas ak hadap selama 6thun..ini hasil yg ak dpt
selama ni..ak tahan skit dgn ape yg ak thu smpai ak skit tanggung semua ni
tpi bila ape yang ak bace..seolah2 ak tertipu dgn kehidupan ak sendiri
dgn lakonan si dia...ak tertipu..:(
ak xtahu nk slhkan spe???
silap ak ke????sbb jdi punca hilangnya kebahagian d'org
6thun ak tgu...ak tgu saat bahagia
semua jnji dia ak pegang tapi akhirnya
sbb sorg pompuan yg dtg dlm hdup dye ak di tinggalkan walaupon
kita sudah ada ikatan
dan skng tiap jam..tiap saat..ak tnggung skit
air mata ak dah x mampu nk tahan
sekarang apa yg pompuan tu dan dia impikan dah jdi kenyataan
ak dah pon tesungkur jatuh disebabkan korg
dan skng ak tertekan menangung semua ini :(

07 Mac, 2013

07/03/13 keje dan teros keje

Bee leyna at 3/07/2013 02:17:00 PG
Reactions: 
menaip mengikut gerak jari jemari
dengan iringan lagu "call me maybe"
ptg2 ni dah strd wat blog...hummm nk stry ape hari ni
dlm kelapa otak dok ingt nk bli baju tu..
ade dua baju dlm kepala otk ak skng adooii!! mcm ner ni...
ni la muka dok ingt muka baju tu hahahahaha
hahahahahaha....
ni meor bagi muka mcm dye hahahahaha
tapi ade stu yg ak mmg smpai skng mcm x ley nk hilang dari kepala otk..
psl pompuan ni




Cinta Halal Kami

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Hero mummy cayang

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Cinta cinton zaman muda

Daisypath Anniversary tickers
 

♚AdindaツLeyna♚ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting