29 Mei, 2013

sayang kamu selamanya

Bee leyna at 5/29/2013 03:47:00 PG
Reactions: 
hari ni mcm nk mengimbau kembali semua gambar bersama..
amboi ayat..hahahahaha..
bnyk jugak rupanya pic bibik cinta 
hahahaha b wat2 muka comel kat sni pulak
at putrajaya bby sentiasa sygkan bee
time g holiday kat pulau langkawi with my love
hahahaha tempat yg sma....
 ni gambar time umur keremajaan lagi.....
amboi b nmpak kurus pulak kat pic ni???
cinta setengah mati
pejamkan mata ku di dalam..bla..bla..bla
berat ke bby x kan...hahahahahaha muka jgn sensara sgt la yunk
muuuummmm

hahahah sumpah kelakar ade org nk wat iklan lak...addooiii
dua2 ade masalah mulut
bee jom msok....hahahahaha
love u
rindu nk rambut panjang
tgk ni dah rambut pendek
rindukan kamu
2010
<3
 muka sembab
sengetkan kepala ckit
PD

pengang kuat2 jab lagi jatuh bby
sayang kamu
nti tima masanya bee kita dukung anak sendiri pulak..rancangan thun depan inshallah
selamat bersatu dan akan pertahankan walaupon wujud ko dlm hdup aku,....berambus kau SAKA
with mama bee heheheh menantu kesayangan
dah cukup2 nti kite letak bnyak2 lagi..skng ni jer yg sempat nk msokan





















28 Mei, 2013

Permulaan segala cerita

Bee leyna at 5/28/2013 07:03:00 PG
Reactions: 
salam..dah lme x updte blog kan...nk thu knpe??
sbb bz stdy then now dah hbs stdy ley la...
alhamdulillah kje dah pon dapat walaupon gaji xder la mcm di impikan tapi
yg penting pengalaman klu xder pengalaman mcm mne nk cri kje laen kan
so aku dah ade kje sebagai "Technical Assistant" at Teamcoat 
so skng ni nk strd cite dari yg mne..
oky cerita ape yg jdi utk hari ni
hari ni mood bos mcm petir semua org nk di sambar termsok la aku
hummm dah tu aku x ckup tangan ngn semua kje
sementara nk kena hantar g putrajaya then lepas ni dah ddk putra jaya lak
pln aku...lps kwin nk ddk kat area seri kembangan sbb nyer ley la g kje x jauh sgt :)
tapi ade smting yg x buat aku tenang dengan kehadiran pompuan yg "F" aku ade nma baru utk dye drama..
nk thu knpe sbb bnyk sgt nk wat drama..ko fikir aku xthu yg ko sedang berdrama mmg ko ni stok pompuan yg mcm aku penah ckp....tttttooooottttttt...
nme jer mak tu pengetua sekolah tapi ank mcm xder M_R_A_ "oky penuhkan ayat itu sendiri"
bila aku fikir balik knpe la nk ambik hak aku..sbb ko jenis x senang ngn kebahagian org laen
so ko xkan aman bila aku dapat hak aku kembali dah la pompuan bwk2 berubah ko x cantik mane pon so....mcm ND oooohh tidak ade pon iras2...ND balik g tukar hidung and kening sifu Tonga tu dlu...aku thu ko dok stalker aku so mmg aku nk ko bce 

Cinta Halal Kami

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Hero mummy cayang

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Cinta cinton zaman muda

Daisypath Anniversary tickers
 

♚AdindaツLeyna♚ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting