11 Jun, 2015

post buat buah hati mummy

Bee leyna at 6/11/2015 02:39:00 PG
Reactions: 
                                                       سْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 

Assalamualaikum.......

pejam celik ank mummy dah semakin membesar la....mummy dah lme x updte blog ni...nk cite psl hero kecik mummy ni...adam dah nk msok 11bulan adik lak dah 30 weeks 2 day alhamdulillah rezeki pon semakin cerah aby sejak kje kat tempat baru ni kite x mcm dlu lagi...mummy happy sgt skng ni...bila ingt ape yg kite hadap msti sedih....
hero kecik mummy tu dah pandai nk pungah rumah aiissshh mummy ni dah mcm petir kat umah sayik bising kat adam hahaha kdg2 mummy gelak balik sbb mummy baru rase mcm mak mummy dlu selalu bising bila rumah bersepah2 hahaha.....tapi adam xley buat mummy marah lame2 sbb adam akan buat muka comel tiap kali mummy nk marah adam....pandai erk..lepas ni dah ade adik lagi  eriah la rumah kite....dengan adik lagi..adam lagi mummy x sabar nk hadap keadaan itu sbb semua tu pengalaman manis bagi mummy...


ank mummy yg manja jer

semakin membesar dan jadi ank yg terbaik utk mummy dengan aby k.

30weeks 2 day adik keluar ekot due tau..hehe

happy fmly...lovely husband

Cinta Halal Kami

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Hero mummy cayang

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Cinta cinton zaman muda

Daisypath Anniversary tickers
 

♚AdindaツLeyna♚ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting