20 Januari, 2015

♔Tuah Ayam nampak di kaki Tuah manusia???nmpk ke♔

Bee leyna at 1/20/2015 01:12:00 PG
Reactions: 
Ala tajuk tu cuma gimik jer...nk suh korg Fikir ckit hehe....
kan?????
Btol ape kite ni sebagai manusia kdg2 xthu tuah kite tu bila....
tapi bila selalunya kita bertuah mula la....dah jadi lupa diri
ckp nk megah jer..mcm la yg ko tu xkan jatuh ke bawah "ni bukn entry untuk lepas geram tau"
cuma bercakap....
bersyukur sgt bila masa kita dibawah dan saat kejatuhan ade rezeki yg menyelit
dtg alhamdulillah harap semua yg di beri akan berkekalan...
bila nk cite psl kite di duga dengan ujian allah ni.....kita x menyangka bila kita nk di uji kan
mcm ak sendiri...lepas jer ak hbs pantang ak letak surat kat cmpny lme sbb ak dpt kje tempat baru and lagi dekat ngn umah sbb time tu fikir semua ni utk ank..tapi kita hnya merancang jer kan...allah yg tentukan jalan hdup kita...nk dijadikan cite tetibe cmpny TINGTONG tu cll ak ckp mtk ak msok JANUARY 2015...Gilerrrrr ke ape time tu baru Bulan 9 2014....hbs 3bulan lagi ak nk buat ape???
mne ak nk congkel duit belnje??laki ak bukan Bos kilang Duit..hadoi time tu nk ngis guling2 ja...
nsib kak ak ade dye bagi semangat and xlupe jugak la laki ak hehehe..kang dye bace kecik lak hati ckp ak xsebut nma dye..."ok bee baby dah sebut nama b kay" akak ak ckp
"angah knpe ko x niaga jer....lagi senang boley la tgk adam smbil niaga"
time tu otk ak ni dah jadi sempit sgt xley nk fikir ak ckp nk niaga ape..
modal xder kedai xder...ha punya la sempit otk ak time tu...kehkeh
"along ak ckp...ko niaga la on9 modal along ley bagi ckit"
alhamdulillah time tu baru hati tenang ckit...nsib ade kak....
so kat situ la ak plan2 niaga...sampai skng alhamdulillah makin ramai kenal 
ADAMHAWA BABYSHOP..ak niaga dengan harga mampu milik sbb ak pon seorang pengguna
tu la org kate rezeki ank....adamamsyar ak tu banyak bagi ak satu keluarga rezeki...
dye la intan dlm rumah ak...paling berharga...
nk dijadikan cite ak melapok kat umah sampai la adam tu umur 4bulan baru ak mula kje tpi selama ak xkje tu alhamdulillah la
ade jer duit ak utk blnje sbb ak niaga kan...
lepas tu ag g interview admin yg menariknya belakang umah ja mmg hbs dekat la..sabtu ahad la cuti alhamdulillah sgt tu nama nyer rezeki..Tuah ayam nampak di kaki tuah ak...nmpk bila lme bertapok kat umah hehe...
oky enty ak kali  ni tnpa gambar sbb dah nk hbs wktu ofc xsempat nk msok gambar laen kali la ak msok gmbar....salam...

Cinta Halal Kami

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Hero mummy cayang

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Cinta cinton zaman muda

Daisypath Anniversary tickers
 

♚AdindaツLeyna♚ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting