23 Februari, 2015

Untuk ank mumy..

Bee leyna at 2/23/2015 12:51:00 PG
Reactions: 
Assalamualaikum
Mumy nak jadi yg terbaik untuk Aby and cheeky boy mumy

 Bila salah sorg dari kesayangan mumy ni sakit msti mumy la org yg paling risau...sanggup tahan mata sbb nk yg terbaik untuk org yg mumy syg....
Bee walaupon bee tgk mumy ni bila b demam baby wat biasa jer tapi hakikatnyer mumy la org yg paling risau...maaf sbb mumy ni x pandai nk tunjuk....kasih syg mumy.
mumy akan cuba masak ape yg bee suka walaupon mumy ni xla pandai masak mane pon
mumy thu bila mumy masak selalu tertawar yer la mumy takut letak garam tapi nasib la b ni jenis faham mumy tu yg mumy sayang tu
anak kesayangan mumy selalu wat mumy ketawa..thnks sayang..mumy xjemu nk tgk sayang membesar,,tiap saat mumy kat ofc ingt kat ank kesayangan mumy ni walaupon balik nti boley jumpe jugak kan..hehehe m
terima kasih sgt bee sbb tlg mumy jaga si ketot kite ni bila mumy x siht...

untuk mumy yg penting dalam hidup mumy en.zulkhairi bin ahmad..muhamad adam amsyar...fmly yg tersayang and fmly mertua yg sentiasa ambik berat ngn fmly kecil kami ni..terima kasih semua....love u all

Cinta Halal Kami

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Hero mummy cayang

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Cinta cinton zaman muda

Daisypath Anniversary tickers
 

♚AdindaツLeyna♚ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting